Demetria fodboldtrøjer ChloeKi

2014 – løber indtil fodboldtrøjer 2022 en lignende
Kane har haft en bemærkelsesværdig sæson i Tottenham, der scorer 30 gange i alle konkurrencer for sin klub, men angriberen har været mindre billige fodboldtrøjer produktiv i de seneste uger.
På Tottenham er det regelmæssigt at forny stjernekonkurrencerne. Så hvis Kane, der stadig er 23, fortsætter med at forbedre sig, ville det ikke være nogen overraskelse at se ham belønnet med en anden lønstigning i de næste 12 måneder.
 hans tredje siden august 2014 – løber indtil 2022, en lignende tidsramme til fem og et halvt års kontrakt, som engelske internationale blev enige om i februar. Således er det lidt mere end en velfortjent lønforhøjelse for topmesterskabet i 2015-16 Premier League.
Harry Kane ‘s nye kontrakt er et testamente til angriberens ubarmhjertige forbedring for Tottenham Hotspur.
Tottenham tilbød Modric en ny aftale, der var værd at rapportere £ 100.000 om ugen det følgende år efter at have blokeret fast interesse fra Chelsea, fodboldtrøjer børn men den kroatiske international nægtede og valgte at slutte sig til Real Madrid for £ 30 mio. I sommeren 2012 trods fire år tilbage på hans Spurs deal.
Et mål på syv har ført til forslag, den 21-årige lider af træthed.
Politikken har ikke altid sikret Tottenhams evne til at holde fast på deres stjerner, men det har hidtil garanteret, at klubben giver et betydeligt overskud på salget, som det illustreres af disse eksempler.
#

Comments are closed.