Denise fodboldtrøjer børn DenisEl

i 2016 i FC fodboldtrøjer med tryk Barcelona med mere
FIFA har midlertidigt suspenderet overførselsforbudet overført til Barcelona, ​​hvilket betyder, at klubben vil kunne købe spillere i billige fodboldtrøjer sommer i afventning af en appel.
Måske vigtigst, i hvert fald for dem, der støtter denne klub eller investerer i det, giver dette omfattende nederlag for en kortsigtet og selvtilfreds politik fra bestyrelsen denne gruppe af mænd og kvinder chancen for at genoverveje deres holdninger og ideer og at begynde deres tilgang til præsidentvalget i 2016 i FC Barcelona med mere ærlige, åbne, klare, velovervejede og intelligente politikker.
Barca har allerede aftalt at underskrive Kroatiens internationale Alen Halilovic i sommer med en aftale, der angiveligt er på plads for at bringe målmanden Marc Andre ter Stegen i Borussia Moenchengladbach.
I marts har Blaugrana-præsident Josep Maria Bartomeu også talt om en 120 millioner euro ‘krigsbryst’ at være til rådighed for underskrifter, mens endnu flere kan blive brugt i betragtning af det bredt anerkendte behov for fodboldtrøjer en squad shake-up efter de seneste skuffelser i Champions League, Copa del Rey og La Liga.
Liga klubben bekræftede deres hensigt om at appellere forbudet med henvisning til klubben La Masia ungdomsfaciliteter, og på onsdag meddelte FIFA straffen er i venteposition, indtil appellen er afholdt.
Tidligere i april blev Barcelona forbudt af FIFA fra at underskrive nogen spillere i to på hinanden følgende overførselsvinduer efter at have fundet sig skyldig i gentagne overtrædelser af overførselsreglerne.
#

Comments are closed.