Raina fodboldtrøjer Helaine

i 2015 og denne billig fodboldtrøjer formular har overført
Lørdagens mål var hans andet i sin karriere mod Kroatien med den første kommer i gruppecampagnen i 2014.
Men Mexico var allerede efterfulgt fodboldtrøjer børn af to mål, da Hernandez slog og kunne ikke finde en equalizer på L.A. Coliseum for at åbne sin travle sommer.
Den tidligere Chivas, Manchester United og Real Madrid-afspilleren har haft en genopblussen på klubniveau siden han blev medlem af Bayer Leverkusen i Bundesliga i 2015, og denne formular har overført til landsholdet.
Javier Hernandez fejrer scoring sit rekordharde 47. mål for Mexico på lørdag aften.
Javier ‘Chicharito’ Hernandez scorede sit 47. mål for Mexico for at sætte landsholdets all-time record i lørdag aften s 2-1 nederlag til Kroatien i en venskab i Los Angeles.
Spillet kan være den første af så mange som 17 spil til Mexico i sommer, da Juan Carlos Osorio’s hold forhandler to VM-kvalifikationskampe, FIFA Confederations billige fodboldtrøjer Cup, CONCACAF Gold Cup og venskabskampe.
Hernandez ledede hjem fra Andres Guardados frispark i det 87. minut for at bryde det forrige mærke på 46, som blev holdt af Jared Borgetti.
Han har gjort sin tilstedeværelse følte mod 29 forskellige lande, scoring med den største frekvens mod El Salvador og Honduras på fire stykker. Han har scoret to eller flere mål mod 12 forskellige lande, herunder CONCACAF rival Costa Rica.
#

Comments are closed.