Beryl fodboldtrøjer BettieG

Mexico tog guldmedaljen hjem billige fodboldtrøjer er klassen af
Raul Lopez, højre leder Mexico’s olympiske kvalifikationskampagne med to mål i tre kampe.
I de sidste uger har Lopez været en af ​​Chivas billige fodboldtrøjer ‘bedste spillere i Liga MX, og han har støttet denne erklæring med spilskiftende assister og mål for Mexicos U-23′er. Hans manerer på og uden for marken er ædle til det punkt, at Chivas ’tilhængere allerede overvejer ham et idol på 22.
Brilliance i denne nye generation, som håber at gentage, hvad der skete i London for tre år siden, da Mexico tog guldmedaljen hjem, er klassen af ​​hver af sine midtbanespillere, især Lopez og Pachucas Erick Gutierrez. Hvert pas gør de åbner op feltet for holdet.
Med Mexico spiller han på højre fløj i Gutierrez 4-4-2 system, mens han med Chivas spiller som højre back. Den højre flanke er hans hjem for både klub og land, kun det i U-22 hold han er blevet bedt om yderligere at bidrage til angrebet og tage hvert frispark tildelt El Tri.
Raul ‘Deditos’ Lopez var Mexicos bedste spiller i et spil med skænderier, der billige fodboldtrøjer tilsyneladende fandt sted hvert andet minut. Lopezs frisparks mål gav El Tri en 1-0 bly, der tjente som en pude, da hans holdkammerater var trætte af at mangle scoring chancer tidligt i kampen.
Fra midtbanen er holdet i stand til at vinde hver kamp. Når holdet når den endelige tredjedel, ser det ud til at målet falder og får dem til at savne det uundgåelige. Ikke overraskende er Deditos bundet til Erick ‘Cubo’ Torres og Marco Bueno som Mexicos førende målscorer i turneringen med to.
#

Comments are closed.