Wilbur Meridith

napoli tröjorMessi s irrepressibility kommer nu att vara en funktion i en semifinal av kontraster. Barcelona tar på Internazionale och deras chef José Mourinho är stolt över att forma händelser från sidelinjen. Det är svårt att tänka på någon mindre sannolikt än Messi att vara upphävs av enbart strategi men det är ingen tvekan om att portugisiska kommer att tro det är möjligt.
Arsenal måste vända Fotbollströjor sig till mindre upphöjda problem. Även här var det ett tag en demonstration av den övertygelse som löper genom en framväxande sida. Det var bevis på deras karaktär att de så uppenbarligen trodde att de kunde råda vid Camp Nou. Den utsikterna kommer att fungera bra på mindre arenor under de kommande åren.
Fotbollströjor

När det gäller självkontroll har affärskvinnan Karren Brady tydligt mycket att lära oss. Här är ett fall i saken. För fyra år sedan, sedan 36 år, upplevde Brady en allergisk reaktion och gick för en hälsoskärmning, inklusive en fullständig MRI-skanning. Testerna avslöjade, ut ur det blå, en cerebral aneurysm – en försvagad artär i hennes hjärna som kunde ha brutit och dödat henne när som helst (en läkare uttryckte överraskning att hon hade överlevt sina två barns födelse). De kirurgiska alternativen var riskabla och det fanns en distinkt möjlighet att lida antingen en stroke, eller döden.
Var hon rädd? Fick hon panik? ‘Nej,’ säger hon. ‘Jag bröt ner det i fem steg, en, reda på vad jag hade.’ Två, ta reda på vilken behandling som var tillgänglig. ‘För det tredje väljer du behandlingen.’ Fjärde har det. Hon hade en spole implanterad för att försegla aneurysmen från blodtillförseln, tillbringade 24 timmar i intensivvården och svarade på e-post nästa dag. En kollega skickade ett meddelande som frågade, ” Svarar du inte eller är du död? ‘, Som jag tyckte var lite olycklig, säger hon mildt och knackar på sin bärbara dator. ‘Kanske jag mailar för mycket, men jag gillar att hantera saker direkt.’ Hon träffar returnyckeln.

Comments are closed.