Shelia SibylToo

Där var hjältarna i en cirkel och dansade och sjöng i hällregnet och njöt av beundran från 10 000 folkmassan på Laugardalsvollur. Lagerback stod på utsidan och tittade in och ville inte ta sig i centrum.
‘Någon sa att det är som en saga och jag antar att det är sant på ett sätt, men inte i en annan,’ sa Lagerback efter den slutliga visselpipan. ‘Detta är resultatet av hårt arbete från Fotbollströjor många människor. Alla har förbättrats.
‘Det har varit mycket prat om min roll och att jag ska bli president, men allt handlar om att vi är en grupp människor som har arbetat otroligt hårt i en bra miljö. Och då har vi några väldigt bra fotbollsspelare. ‘
Fotbollströjor
Dessa spelare inkluderar Gylfi Sigurdsson, den angripande mittfältaren i Swansea City, som är landets bästa målare i kvalificeringen med fem mål och kaptenen Aron Gunnarsson, som spelar för Cardiff City. De två får det mesta av krediten, men det här är en grupp full av kvalitetsspelare, som Hannes Halldorsson (NEC) i mål, Kari Arnason (Malmö FF) i försvar, Birkir Bjarnason (Basel) i mittfältet och Kolbeinn Sigthorsson (Nantes) upp främre.
  Islandshopparna hoppar runt planen i glädje efter den slutliga visselpipan i matchen mot Kazakstan på söndagskvällen, 0-0-loppet säkrar dem en plats i Euro 2016-mästerskapen.
Eidur Gudjohnsen är fortfarande kvar, men han har bara gjort två framträdanden i denna kvalificerade kampanjen och att fokusera på honom på grund av hans tidigare prestationer skulle vara en missnöje till de andra spelarna. Hur som helst, det finns en stark känsla av samvete i truppen och de kommer att ta några slår i Frankrike nästa år.

Comments are closed.