Sherlyn billige fodboldtrøjer VickiCol

n Semedo bare de sidste fem Endvidere sdet tidligere

Tirsdagens træk på Chelsea var et klassisk tilfælde af Valverdes vaner, da han kun tog en erstatning i løbet af de første 90 minutter.
Efter en time udskiftede Aleix Vidal den skrantende fodboldtrøjer børn Paulinho i en klar taktisk forandring, men der blev ikke lavet nogen andre, før stopet, og Andre Gomes ‘sene ankomst fordømte Ousmane Dembele til bænken for den anden kamp i træk.
Mod Eibar var det meget det samme, med Philippe Coutinho bragt på midtvejs gennem anden halvdel, før Vidal fik 20 minutter og Nelson Semedo bare de sidste fem.
fodboldtrøjer
Endvidere så det tidligere spil mod Getafe, som endte 0-0 på Camp Nou, Andres Iniesta introducerede sammen med Dembele, foran en anden af ​​Valverdes troværdige, Paulinho, der kom på de sidste ti minutter.
Det betyder, at Denis Suarez, Gomes og Dembele finder det stadig vanskeligere at komme på banen, hvilket er mærkeligt for den franske vinger, da han er klubbenes næststørste undertegnelse.
Lige tilbage fra skade viser hans mangel på handling, hvordan Valverde endnu er varm til 4-3-3-formationen, mange havde forudsagt Dembele at passe ind, selvom Barcelona var et mål ned ved Stamford Bridge og træneren sendte sin spiller ud for at varme op for en længere periode.
En anden angriber, der ikke er blevet indkaldt i de sidste par kampe, er Paco Alcacer, som startede i Draw med Getafe og Espanyol og nu har slået tilbage til sin velkendte position uden for coachens troværdige cirkel.
Barcelona er måske kommet væk med en 1-1-træk fra tirsdagens tur til Chelsea, men deres arbejdsevne understregede deres fald i form. Her undersøger vi årsagerne til deres kamp siden årsskiftet.

Comments are closed.