Trisha fotballdrakter 2018 CarloPor

Billige fotballdrakter

Neymar scoret to ganger som en erstatning som Brasil kontrollerte USA i en 4-1-vinn i en vennlig på tirsdag i Foxborough, Massachusetts.
Brasil åpnet scoret i det niende minutt da Willian løp forbi Alejandro Bedoya til sidelinjen. Hans høye kryss kom av innsiden av hulken, som sparket inn på baksiden av nettet.
Neymar gjorde en umiddelbar innvirkning for Brasil da han kom på halvtid, trakk en feil fra Geoff Cameron i boksen og slammet den resulterende straffen forbi Brad Guzan for å gjøre det 2-0.
Rafinha scoret sitt første internasjonale mål i den 64. minutt etter et motangrep. Barcelona fremover danset med ballen til føttene for å shake amerikanske forsvareren Tim Ream og skyte forbi Guzan for å gjøre det 3-0.
Snart etter gikk Rafinha over et pass og Neymar hadde god tid til å score på nær innlegget for å forlenge fordelen til 4-0.
USA kunne bare klare et stopp-time trøst mål som Danny Williams frigjort en 30-yard rakett som ødela Marcelo Grohe s rent ark.
Lionel Messis 89-minutters fotballdrakter barn mål hjalp Argentina med å vinne et uavgjort med Mexico.
Lionel Messi scoret en spektakulær 89-minutters volley, capping Argentinas comeback fra et to-mål-underskudd i et 2-2 vennlig trekk mot Mexico.
Sergio Aguero slo målvakten Moises Munoz i 85. minutt etter at Ezequiel Lavezzi holdt ballen fra å rulle over enden av linjen og kutte den tilbake.
Med 49 internasjonale mål, flyttet Messi innen syv av å knytte Argentinas rekord, satt av Gabriel Batistuta fra 1991 til 2002.
Før en pro-Mexico-folkemengde på 82 559, håndterte lagene et midlertidig gressfelt fylt med brune striper og divotter.
Javier Hernandez satte El Triger med et straffespark i det 19. minutt etter at Nicolas Otamendi tok ned Raul Jimenez. Hector Herrera doblet ledelsen i det 70. minutt med et skudd som gikk inn av målvakten Nahuel Guzman.
Peru fant en straff for å billige fotballdrakter håndtere en 1-1-uavgjort mot Colombia i New Jersey.
Carlos Bacca hadde gitt Colombia ledelsen kort av Frank Fabra fouled Jefferson Farfan, som scoret resultatet straff i 89. minutt.
Bryan Ruizs åttende-minutters mål var nok for Costa Rica å beseire Uruguay.
Venezuela scoret en utjevning sent inn i stoppetiden for å redde en 1-1-tegning mot Panama i kraft av kraftig regn.
Rolando Blackburn hadde gitt Panama en tredje minutt ledelse, men Venezuela var i stand til å rally etter at Francisco Carabali ble sendt ut sent.
Ballen falt til Salomon Rondon for å score etter en målmunnsforvrengning, og Panama-målvakt Luis Mejia ble deretter sendt ut for å protestere.
Ecuador scoret to ganger i første omgang for å beseire Honduras 2-0.
Et eget David Velasquez eget mål satte Ecuador foran etter 13 minutter, og Miller Bolanos fordoblet fordelen 20 minutter senere.
Sør-Afrika beseiret Senegal 1-0 da Mpho Makola scoret sitt første internasjonale mål i det 78. minutt.
Nigeria beseiret Niger 2-0 med et mål i hver halvdel fra Ahmed Musa og Moses Simon.
Zambia og Gabon trakk 1-1, fotballdrakter barn Yves Bitseki s straff for Gabon avbryter Rainford Kalabas første halvmål.

JamiLxgqy Billige Fodboldtrøjer Børn DPJDawnj
ZHFCrysta maglie calcio JaclynPaq
ReynaldoB Billige Fodboldtrøjer Børn ILDMckinl
Susannahd maglie calcio bambino TerrieBea
HollisDug fotballdrakter barn BretHuynh
BebeHayne fotballdrakter barn ShantaeUt

Comments are closed.