Renee MabelMor

fotbollströjor barnFotbollströjor barn

Tillbaka i sina icke-liga dagar brukade Danny Cowley ringa Paul Hurst för råd om farorna med fotbollsförvaltningen. På en våt dag vid Wembley fyra år senare bestod eleven läraren när Cowleys Lincoln City slog Hursts Shrewsbury 1-0 i en ofta fridisk Checkatrade Trophy Final.
Lägg till detta till förra säsongens spring till finalen i FA Cup, ta dem in i fotbollslagen och en potentiell andra kampanj den här säsongen, och du kan se varför Danny och hans bror Nicky enligt uppgift är i klubbarnas tankar högre upp i livsmedelskedjan .
Det var att FA Cup kör som satte Lincoln upp för denna seger. Imps blev så småningom slog ut av Arsenal, men Cowley sa att uppbyggnaden till det spelet på Emirates Stadium förberedde sina spelare, varav många kom upp från fotboll för fotboll, till Wembley.
När du billiga fotbollströjor vet att du ska spela i Arsenal framför 60.000 mot världsklass spelare, blir det inte tuffare än det, sa Cowley efteråt. Det gav oss erfarenheten att klara den här gången. Det är inte ofta du vaknar och vet att du ska göra något du kommer ihåg för resten av ditt liv. De bästa spelarna och lagen tar det tillfället.
Lincoln gjorde det, Shrewsbury gjorde det inte. Trots att Hursts sida var en division högre såg bara ett lag bekvämt i sin omgivning, och League One-sidens chef var nådig i hans kritik mot spelare som tycktes cowed vid tillfället. Jag har sagt till dem att de behöver gå hem och se sig själva i spegeln och vara ärliga, sa fotbollströjor barn Hurst. Vi pratar om hantering av situationer – klart några gjorde det inte.
Lincoln försökte fysiskt skrämma sina motståndare från offen, en taktik som var ultimat effektiv men borde ha återfått i öppningsminuten. Deras stora center-forward Matt Rhead var utomordentligt lyckligt att stanna på planen efter en ganska brutal fotbollströjor utmaning på Shrews-målvakten Dean Henderson medan han gick för ett kors: när bollen kom över, såg Rhead mot Henderson och vred i axeln och flattade onrushing custodian. Han var bara bokad för foul, och med deras fulla komplement av spelare Lincoln tog ledningen fem minuter senare. Luke Waterfall försökte haka i ett hörn från höger, Henderson räddade, men Elliott Whitehouse var där för att slå tillbaka rebounden i nätets tak.
Jag sa till honom i morse att jag känner de fotbollsgudarna, sa Cowley, och de tenderar att hålla fast vid människor som jobbar hårt. Jag sa att jag trodde att det skulle vara hans dag.
Shrewsbury var på grovt slut på ett annat avgörande beslut innan halva tiden: Lincoln-målvakten Ryan Allsop gjorde en flygnings räddning från en Omar Beckles-header, då Waterfall blockerade den målbundna uppföljningen med armen. Men Hurst stängde snabbt ner alla tankar om att de negativa besluten bidrog till resultatet. Det verkar som en meningslös övning, sa han. Det skulle leta efter ursäkter.
Båda lagen har nu större, främjelsesformad fisk att steka och kan vara tillbaka vid Wembley nästa månad i League One och Two play-offs (om de inte får automatisk kampanj). Det kan vara en repetition för oss, sa Hurst, som kunde använda besvikelsen av deras misslyckande som motivation.
Cowley echoed den gamla Brian Clough maximen att någon trofé seger skulle ge spelarna en smak av champagne. Han sa: Vi måste använda detta: det var aldrig vårt berg. Berget var alltid ligan. Vi ska använda momentum idag för att driva på.
Lincoln-chefen nimbly ryckte upp några förslag om att den här vinsten kunde höja sin egen profil, med tanke på de senaste kopplingarna till den snart-att-vara lediga positionen i Ipswich. Istället vänder sig uppmärksamhet till deras nästa League Two-möte. Att vinna är bra, men känslan går väldigt snabbt. Jag ska titta på Port Vale ikväll.

Rickysgkq Fodboldtrøjer Børn TessaWilb
CruzMackn maglie calcio BuddyHals
AdamMauge billige fotballdrakter AlbaEdmon
DanHollan maglie calcio poco prezzo Lloydcfva
TGEHester Fodboldtrøjer Børn ZJUSeymou
CarmeloMc fotballdrakter barn HoseaGand

Comments are closed.