Rosalyn KateGood

Billiga fotbollströjor

Ronaldinho har tagit till sociala medier för att uttrycka sin tacksamhet för alla de snälla meddelanden han har fått efter att ha bestämt sig för att hänga upp sina stövlar.
Den brasilianska stjärnans flair och personlighet gjorde honom till en mycket älskad stjärna i spelet och han tyckte om sin mest framgångsrika spelning med Barcelona där han vann Champions League 2006.
Tack, min gud, för det här livet du gav mig, familj, vänner och mitt fotbollströjor barn första yrke, skrev han.
Efter nästan tre decennier tillägnad fotboll, säger jag farväl till min största dröm, en dröm blir verklighet. Jag gjorde det jag älskade mest, professionellt i 20 år och 10 på ungdomsnivå.
Jag levde noggrant denna dröm om barn, varje ögonblick, resor, segrar, nederlag, analysen, nationalsången, gången i tunneln, omklädningsrummet, ingången på ingången, fotbollsskor som jag använde, de goda och dåliga bollarna, hyllningarna I vann, stjärnorna jag spelade med, de som jag beundrade och spelade emot och de som jag bara fotbollströjor spelade i PlayStation, men jag beundrar till idag!
Hur som fotbollströjor barn helst var allt fantastiskt !!! Min pappa och min familj stödde mig mycket för att komma hit, det var ett lagarbete. Vi kom till slutet av första etappen med en vacker historia att berätta … Du känner mig, och du vet att jag är blyg och jag har inte vana att prata mycket, men jag måste tacka dig från mitt hjärta till alla tränare, styrelseledamöter, regissörer, fans för och emot, tränare, ballboys, domarna och pressen.
I mars kommer vi att meddela hur vi ska ha goodye firandet och planerna för framtiden. För nu är det här att uttrycka min tacksamhet. Den berömda frasen tack mamma för att vara min inspiration så länge och kollega med så många segrar.

KathiGall maglie calcio poco prezzo ColumbusB
ArnoldRod Fodboldtrøjer Børn KashaGbsx
ReneAlons Billige Fodboldtrøjer Børn BeatrisSh
HassieEri maglie calcio RosariaZi
HopeOgles fotbollströjor MirandaHa
LeonoraRu fotbollströjor LonnieMac

Comments are closed.