Lashawnda Fotballdrakter barn Kathleen

fotballdrakterFotballdrakter barn

Den russiske oligarken og fotballklubbinnehaveren som stakkede tilskuere da han stormet på banen med en pistol under en kamp i Hellas, ble beordret å vises for en offentlig anklager fredag ​​etter at kriminelle anklager ble brakt mot ham.
Ivan Savvidis forsøkte å konfrontere dommeren etter at et mål fra hans PAOK Salonika-lag ble avvist i 89. minutt i Superleague-kampen mot AEK Athens på søndag. Spillet ble deretter forlatt.
Den 59-årige tidligere medlemmet av den russiske dumaen, som angivelig har nær tilknytning til Vladimir Putin og er en av Greslands mest mektige forretningsmenn, står allerede overfor disiplinære tiltak fra fotballmyndighetene over hendelsen.
Savvidis forventes å bli bøtelagt minst € 50.000 (£ 44.000) og forbudt å gå inn i stadioner for de neste tre til fem årene. PAOK, fotballdrakter som hadde blitt tippet for å vinne Superleague, kunne møte nedrykk.
Etter at de kriminelle påtalene ble annonsert, skrev tycoon sønnen på engelsk på Instagram: Vi er avsted til Russland – en liten melding til alle våre fiender før jeg reiser.
Den panhellenske politiforbundet uttrykte forakt at Savvidis ikke var blitt arrestert og fotballdrakter spurte om han hadde privilegert beskyttelse.
I et forsøk på å avstå fra tycoonen, hvis kontroversielle forretningsportefølje har vokst betydelig under Atens venstreorienterte Syriza partyadministrasjon, annonserte regjeringen at det ville ta tøffe gjengjeldelsesforanstaltninger, inkludert ubestemt suspensjon av Superleague.
I oppdrag fra USA anklaget hovedoppositionslederen Kyriakos Mitsotakis statsministeren Alexis Tsipras for å være i seng med Savvidis, og han ble med på å utvide sitt forretnings imperium i motsetning til gunstig overage fra de medieforretninger som var en del av det .
Tycoon, som ble gjort en æresborger i Hellas i 2013, kjøpte aksjer i Mega Channel TV og tre fremtredende aviser i fjor, inkludert Ethnos-titlene. Hans andre eiendeler inkluderer den strategiske havnen i Thessaloniki, i landets nord og tobakkelskaper.
Gitt landets strategiske betydning for Europas østlige flanke, og bevis på økt russisk innflytelse på Balkan, har oligarkens stadig utvidede rekkevidde vært årsak til alarm blant vestlige diplomater. På hans nettside, hvor han er avbildet blir æret av Putin, skriver Savvidis om sitt bidrag til den sosiale og økonomiske utviklingen av Russland.
På onsdag advarte verdens fotballforbund, Fifa, at gresk fotball var på kanten av klippen. Landets fremste ligaklubber ville bli ekskludert fra internasjonal konkurranse dersom den beryktede voldsomme sporten ikke ble umiddelbart ryddet opp, sa Hubert Hubel, den østerrikske som leder en FIFA-komité satt opp for å overvåke gresk fotball og er på besøk i landet. Denne oppførselen har presset oss til å komme hit for å komme med anbefalinger. Situasjonen er veldig alvorlig. Volden må stoppe for at spillene skal fortsette.
I en uttalelse fotballdrakter på PAOKs nettside, savnet Savvidis for sin oppførsel, skylden på den utbredt negative situasjonen i gresk fotball.

CalebryHw Billige Fodboldtrøjer Børn SherrieVa
RollandBr fotballdrakter SoniaBinf
RethaumQa Fodboldtrøjer BreannaCr
TamieFort maglie calcio LupeButtr
NickolasB Billige Fodboldtrøjer Børn AnnieDavi
Dominique fußballtrikots Torykswge

Comments are closed.