Deidre fotballdrakter med AnitaFen

Fotballdrakter barn

Fire mål mot Sevilla, fire mot Granada, seks mot Deportivo, fire mot Leganes … mål er igjen den beste allierte av Real Madrid for å vinne dem ligatitel.
Zinedine Zidane forlangte nylig mer effektivitet fra spillerne for å unngå skremmer, og reaksjonen har vært ettertraktet.
Los Blancos har gått fra en thrashing til den neste og i denne nåværende dynamikken er treneren allerede mindre opptatt av å la i mål i den andre enden.
Vinner mot Sevilla bare bekreftet at Madrid kan slå når de trenger det.
Det var allerede tydelig i slips mot Juventus drakt Bayern (seks mål) og i første etappe Barcelona drakt mot Atletico (tre) som Madrid hadde oppdaget sine skyting støvler, og mot rivaler av så stor betydning, måler den den virkelige dimensjonen til dette laget.
ReinforcedMadrid leder til Vigo som en storm, forsterket av kvalifisering til Champions League-finalen og etter å ha vunnet godt mot Sevilla, et sikkerhetsdeppe for de to siste spillene.
Et gjennomsnitt på tre mål per spill og 62 påfølgende kamper scoring er de beste nyhetene for å komme utfordringen med å legge til de fire poengene som kreves.
Cristiano, som alltid siden han ble med i Real Madrid, setter tonen Lazio drakt i scoring-aspektet.
Mål og flere mål På vei til K.O. (2), Villarreal (3-2) og Sporting Gijon (3-2), som var i sluttfasen av kampen.
Fra april har Madrid scoret 39 mål i 13 LaLiga og Champions League-spill.
Spiller ikke lenger i Estadio Santiago Bernabeu i 2017, er det tid til å vinne teague tittel hjemmefra – men det er ikke noe problem.
Snarere motsatt, fordi Real har scoret 10 i sine to siste spill i Granada og Deportivo.
Nå går de til Estadio Bala dos og La Rosaleda etter hvert, med følelsen av at målene kommer.
På den måten er benken også avgjørende.
Zidane kan kalle på dynamitten til James Rodriguez, Marco Asensio, Lucas Vazquez eller Alvaro Morata; en Plan B som allerede har vært avgjørende og grunnen til at Madrid fortsatt kjemper for tittelen på dette tidspunktet av sesongen.

KelleyBla fußballtrikots Günstige SethSeabr
Timothykq maglie calcio a poco prezzo JamiPoore
GBWMarla Günstige fußballtrikots FelixApli
MickeyWea Fodboldtrøjer Børn SusanaJhk
FVDSadiec fotbollströjor Moseormhv
AidaBadil maglie calcio bambino ArleenLil

Comments are closed.