Ara fodboldtrøjer tilbud SergioCh

Napoli trøje

Zinedine Zidane får mest ud af sit hold med sine rotationer, men omfanget af ændringerne i Eibar spillet sidste weekend var stadig en overraskelse.
Han startede Nacho og Theo Hernandez på vingerne med Dani Ceballos og Marco Asensio også komme ind i siden efter Champions League-sammenstød med Tottenham Hotspur som Achraf, Marcelo, Toni Kroos og Benzema gjort vejen.
Fem ændringer i alt, herunder målmand Kiko Casilla, da Zidane fortsatte rotationspolitikken, der var så succesrig sidste år, hvor 20 forskellige spillere startede kampe. Han har foretaget 52 ændringer i de 15 kampe denne sæson siden den europæiske Super Cup mod Manchester United, hvilket næsten er en sats på fire ændringer fra et spil til det næste.
Nogle af disse ændringer er ganske vist blevet tvunget af sanktioner (Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos og Lucas Modric har lidt af dem), og andre ved skader (op til 11 fodboldspillere har gået Napoli trøje glip af mere end en kamp). På trods af dette har Zidane benyttet sig af at bruge hele hans hold, hvilket skaber en meget konkurrencedygtig Real Madrid-side.
Syv ændringer mod APOEL Der var syv ændringer i Los Blancos Champions League-debutkamp i AC Milan trøje denne sæson. Madrid konfronterede APOEL efter den internationale pause, og den franske træner var vellykket i sine modifikationer og hævder tre point i gruppespillet.
Derudover har der været fire ændringer i deres kampe mod Deportivo de La Coruna, Real Sociedad og Deportivo Alaves, mens der var tre ændringer mod Barcelona, ​​Real Betis og Borussia Dortmund.
I deres første LaLiga-sejr ved Estadio Santiago Bernabeu mod Espanyol lavede Zidane Tottenham Hotspurs trøje to ændringer til line-up. Men i deres udeholdte kampe mod Barcelona i Camp Nou og Valencia på Estadio Mestalla gjorde coachen næppe ændringer i de 11 startende spillere.
RotationsstrategiIsco er fodboldspiller med den laveste færdiggørelsesrate på hele 90 minutter. Kun i 15% af lejlighederne har midtbanespilleren spillet fra den indledende start til den endelige fløjte. I mellemtiden er Mateo Kovacic, Karim Benzema, Lucas Vazquez og Marco Asensio de spillere, der ikke har nået 30% af de fulde kampe.
Men det er det modsatte for Sergio Ramos. I 70 af hans 78 udseende spillede forsvareren hvert minut i 89% af disse kampe. Raphael Varane har en 87% færdiggørelse rekord, Cristiano Ronaldo en 86%, Dani Carvajal en 83%, Marcelo en 82,5% og Nacho en 80%.
Mod Eibar var det en fortsættelse af den samme politik. Der var flere rotationer, og i løbet af kampen kom Benzema ind til Isco, mens Lucas Vazquez også fik spilletid. Dette er Zidanes love.

HildredSu maglie calcio a poco prezzo KaitlynMe
TimmyRahm fotballdrakter Jerriqfbi
FredericP Billige Fodboldtrøjer VelvaBask
HarrisWat Billige Fodboldtrøjer ArleenBay
EmmettSim billiga fotbollströjor FosterDup
Jolenesqf maglie calcio MarcelaCh

Comments are closed.